top of page

Welkom bij Bistro Lara Louise.

Klassiek ontmoet modern.

Hedendaags, maar met aandacht voor tradities.

In hartje Sint-Amands.

What's in a name?

Lara & Louise: Niet zomaar Michele’s dochter en grootmoeder, maar dé twee inspiratiebronnen voor haar charmante bistro in hartje Sint-Amands.
Ieder weekend opnieuw inspireren ze haar om echte Belgische tradities te verweven met moderne invloeden van over de hele wereld. Om de klassieke en moderne keuken samen te brengen, en om zowel jong als oud een gezellige tijd te bezorgen in de ongedwongen setting van de bistro.

Het is een plek waar genieten centraal staat. Niet alleen van lekker eten, maar ook van gezelligheid. Want als Michele van één ding steevast overtuigd is, is het dat samen genieten van lekker eten mensen dichter bij elkaar brengt.  

En sinds kort kan je ook terecht in BAR LARA, de cosy buitenbar naast de bistro, waar je kan genieten van verrassende 'social bites' en cocktails om te delen met vrienden en familie in een ongedwongen sfeer. Geïnspireerd door haar dochter en spring-in't-veld Lara, draait het in de buitenbar helemaal om spontaniteit en gezelligheid!

Restaurant_4.JPG

Oprecht en puur, met een rebels kantje.

 

Dat is hoe je eigenares Michele het best omschrijft.

 Al sinds jongs af aan is ze gepassioneerd door lekker en puur eten.

Jarenlang bleef koken een uit de hand gelopen hobby die ze uitoefende naast haar job op de luchthaven (en haar job thuis als moeder), maar Michele's rebelse kantje maakte dat ze 8 jaar geleden de sprong waagde om in bijberoep haar eigen bistro te openen.
 

Een gedurfde beslissing waar ze nog geen moment spijt van heeft gehad:
Elk weekend vind je haar dan ook steevast terug in de keuken van de bistro, waar ze haar culinaire passie maar al te graag met haar gasten deelt.

bottom of page