Restaurant_6.JPG

De Bistro

Bij BISTRO LARA LOUISE draait het om één ding: samen genieten van lekker en kwaliteitsvol eten. Of je nu zin hebt in traditionele klassiekers of in het ontdekken van nieuwe, verrassende smaken: in de Bistro kan het allemaal! 

Op ons menu vind je een vast assortiment van enkele geliefde Belgische klassiekers, afgewisseld met eigenzinnige en hedendaagse gerechten met wereldse invloeden. En dit alles steeds gebaseerd op het seizoen en bereid met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten.

Benieuwd naar wat er momenteel op ons menu staat? Neem hieronder dan alvast een kijkje!

NIEUW: COSY SUNDAY MENU!

Vanaf nu kan je elke zondag in de bistro genieten van het 'Cosy Sunday' menu:

Een exclusief, afwisselend driegangenmenu met het beste comfort food van’t moment, en dat aan een voordelige prijs van €35 p.p.

 

Kom je met een groep van vier? Dan betaal je slechts voor drie menu’s en krijg je de vierde van het huis!
 

Enkel beschikbaar op zondag en tegen reservatie.

Reserveren kan tot de dag op voorhand. Gelieve steeds bij te vermelden indien het om het Cosy Sunday menu gaat.

press to zoom
2
2

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Bar Lara

In onze buitenbar, BAR LARA,  kan je dan weer terecht om te genieten van heerlijke 'social bites' en talrijke cocktails & mocktails: eigenzinnige hapjes en drankjes om te delen met vrienden of familie. Ook ons buitenconcept is steeds aangepast aan het seizoen: zo kan je er in de zomer genieten var wereldse tapasplanken en verfrissende cocktails, terwijl je er in de winter terechtkan voor verrassende winterse hapjes en drankjes. 

 

Aangezien BAR LARA steeds met tijdelijke concepten werkt, hebben we hier geen vaste kaart voor. Kom langs en laat je verrassen door het aanbod op het moment!