top of page
Restaurant_6.JPG

De Bistro 

Bij BISTRO LARA LOUISE draait het om één ding: samen genieten van lekker en kwaliteitsvol eten. Of je nu zin hebt in traditionele klassiekers of in het ontdekken van nieuwe, verrassende smaken: in de Bistro kan het allemaal! 

À la carte

Op onze kaart vind je een vast assortiment van enkele geliefde Belgische klassiekers, afgewisseld met eigenzinnige en hedendaagse gerechten met wereldse invloeden.

Om de versheid en kwaliteit te garanderen, kiezen wij ervoor om met een beperkte kaart te werken.

Suggestiemenu

Elke maand bieden we een nieuw driegangen-menu aan met het beste comfort food van't moment, en dit voor slechts €35. Steeds kwalitatief en vers, met ingrediënten gebaseerd op het seizoen. Benieuwd naar het suggestiemenu van deze maand? Kijk dan snel hieronder!

Nieuw: Brunch in Bar Lara!

Zondag is dé dag bij uitstek om te genieten! Daarom kan je vanaf nu elke zondag van 10u tot 12u  terecht in Bar Lara voor een heerlijke brunch. Het concept is simpel: Schuif gezellig aan aan onze picknickbank, kies à volonté uit onze uitgebreid brunchbuffet en geniet van een gezellige zomerse zondag samen met vrienden en familie. 

Elke zondag van 10u tot 12u

Prijs: €28 (volw.) - €16 (kind - 10j.) 

Reservatie is verplicht en kan tot zaterdag 10u. Gelieve steeds het aantal personen door te geven. 

Bar Lara

In onze buitenbar, BAR LARA,  kan je dan weer terecht om te genieten van heerlijke 'social bites' en talrijke cocktails & mocktails: eigenzinnige hapjes en drankjes om te delen met vrienden of familie. Ook ons buitenconcept is steeds aangepast aan het seizoen: zo kan je er in de zomer genieten var wereldse tapasplanken en verfrissende cocktails, terwijl je er in de winter terecht kan voor verrassende winterse hapjes en drankjes.

Menukaart
bottom of page