top of page
Restaurant_6.JPG

De Bistro 

Bij BISTRO LARA LOUISE draait het om één ding: samen genieten van lekker en kwaliteitsvol eten. Of je nu zin hebt in traditionele klassiekers of in het ontdekken van nieuwe, verrassende smaken: in de Bistro kan het allemaal! 

À la carte

Op onze kaart vind je een vast assortiment van enkele geliefde Belgische klassiekers, afgewisseld met eigenzinnige en hedendaagse gerechten met wereldse invloeden.

Om de versheid en kwaliteit te garanderen, kiezen wij ervoor om met een beperkte kaart te werken.

Suggestiemenu

Elke maand bieden we een nieuw driegangen-menu aan met het beste comfort food van't moment, en dit voor slechts €35. Steeds kwalitatief en vers, met ingrediënten gebaseerd op het seizoen. Benieuwd naar het suggestiemenu van deze maand? Kijk dan snel hieronder!

 

COSY SUNDAY PROMO:

 Kom je op zondag met een groep van vier? Dan betaal je slechts voor drie menu’s en krijg je de vierde menu van het huis!

Enkel beschikbaar op zondag en tegen reservatie.

Reserveren kan tot de dag op voorhand. Gelieve steeds bij te vermelden indien het om het Cosy Sunday menu gaat.

Bar Lara

In onze buitenbar, BAR LARA,  kan je dan weer terecht om te genieten van heerlijke 'social bites' en talrijke cocktails & mocktails: eigenzinnige hapjes en drankjes om te delen met vrienden of familie. Ook ons buitenconcept is steeds aangepast aan het seizoen: zo kan je er in de zomer genieten var wereldse tapasplanken en verfrissende cocktails, terwijl je er in de winter terecht kan voor verrassende winterse hapjes en drankjes.

Nieuw: Brunch in de Bistro!

Zondag is dé dag bij uitstek om te genieten! Daarom kan je vanaf nu elke eerste zondag van de maand terecht in de bistro voor een heerlijke brunch. Schuif gezellig samen aan tafel met vrienden of familie en kies uit één van onze drie heerlijke brunch formules: of je nu zin hebt in een simpel maar lekker ontbijt, kiest voor de middenmaat met echte brunch-klassiekers of juist uitgebreid wilt tafelen...aan jou de keuze!

Elke eerste zondag van de maand (tot 12u)

Reservatie is verplicht en kan tot één dag op voorhand. Gelieve op voorhand de gewenste formule door te geven. 

Menukaart
bottom of page